dimecres, 9 de juny del 2010

Les aigües de la Noguera de Vallferrera contribueixen en un campionat del món

Les darreres pluges i el desglaç de l'abundant de neu encara acumulada a les muntanyes de la Vall Ferrera, estan contribuint a que la Noguera Pallaresa disposi d'un bon cabal d'aigua i que baixi ben brau, perfecte pels amants d'esports d'aigües braves.


Això es perfecte sobretot pels participants del campionat del món de descens de piragüisme d'aigües braves que s'està celebrant al Pallars Sobirà, amb seu a Sort. Hi ha participants yankees, australians, txecs, japos i de molts països més, ei i fins i tot d'Andorra!


Dilluns vam podem contemplar una inauguració molt xula i molt a la "pallaresa" i avui ja han baixat els primers corredors. El campionat acaba el 13 de juny, pel que esteu a temps d'anar-lo a veure i animar els participants des de les nombroses parades que hi ha al costat de la carretera entre Llavorsí i Sort.

El millor del campionat?, moltes coses, sens dubte les sortides diàries de natura programades pel Parc Natural (au, ja tirem cap a casa) i la mascota del campionat, feta per Carles Gasia de 8 anys!

Trobareu més informació a www.sort2010.org

1 comentari:

La Vall Ferrera