diumenge, 6 de juny del 2010

La Cuita el Sol 2010: comença el compte enrera

El proper dissabte 12 de juny a Àreu el sol és el protagonista principal d'una dura cursa de muntanya. Ell és el corredor a batre, si arribes abans que ell obtens la glòria, si arribes més tard o t'atrapa pel camí ja ets pell...

Parlem de la Cuita el Sol, una cursa amb sortida a Àreu i amb arribada al cim del Monteixo, amb un desnivell  de +1.680 m i una distància de tant sols 5,4 km, el que suposa un desnivell de pujada del 31%!! Realment si ho fas tot corrent et pots considerar tot un Ironman com el Kilian Jornet.

El dia de la cursa hi ha un ambient esportiu i muntanyenc molt bonic a Àreu, en part per la carpa que s'instal·la amb parades d'artesans del Pallars, d'informació del Parc i associacions diverses. A més s'inclou una demostració d'ús de gossos de pastor i ambient musical, i menjar i beure no n'hi falta. Realment val la pena anar-hi, almenys per animar els corredors.

No us ho perdeu. I pels qui us apunteu a la cursa ens veiem dalt del Monteixo! Espero..

4 comentaris:

  1. Enguany estan fallant els pallaresos i els ferrerencs. La Cuita canvia la data per no coincidir amb els ciclistes de la Bonaigua i la Pobla de Segur, i ara venen els aneuencs i claven la seva marxa el mateix cap de setmana.
    A veura si l'any que ve ho podem arreglar.
    Força amb aquest blog, i endavant amb la neteja del campanar d'Àreu !
    Feliu de Lleida

    ResponElimina
  2. l´AMPA Alins també estem al costat de la cuita!

    ResponElimina
  3. Evidentment! Es una de les associacions que comentava que hi haurà, la més important sens dubte.

    ResponElimina
  4. El nostre fill colecciona "buffs" de la Cuita, realment estan molt bé!! endavant amb la Cuita!!

    ResponElimina

La Vall Ferrera