diumenge, 13 de juny del 2010

La festa final de la Cuita el Sol 2010

Després de la dura cursa de ser més ràpid que el sol han vingut les celebracions. Novament el sol no ha pogut vèncer aquests esportistes d'èlit que no ja no coneixen límit. Haurem de fer més alt el Monteixo per que sigui més selectiu.

A la festa final no ha faltat coca i xocolata per tothom i la música popular del Pep Lizandra.
Posteriorment han vingut els podis, amb les populars esquelles pels guanyadors de les diferents categories presentat pel incombustible Feliu Izard, ànima i ideari de la cursa, i entregades per les autoritats: l'alcalde d'Alins, el president de l'EMD d'Àreu, el delegat territorial del DMAH a l'Alt Pirineu representant el Parc Natural de l'Alt Pirineu (principal patrocinador de la cursa), el presi del CEL i un representant de la FEEC, a més de representants del càmping Pica d'Estats i l'Hotel Vallferrera. Aqui us passem les foto-finish dels podis:
Premi el Cargol de la Cuita el Sol (el darrer d'arribar al cim)
Els clubs amb més participants (després del CEL el Club Esqui Pobla de Segur)
Guanyadors de la Cuita el Sol Jove
Premi "Quim de l'Aubach" (els millors pallaresos). El Jordi i l'Àngels estan que se salen..
Premi als millors vallferrerencs: l'Iu, la Raquel i el Feliu
Premi als participants més joves (8 anys, el Sebastià seguint les passes del seu pare) i als més grans (79 anys!!) (jo de gran vull ser com ell..)
Guanyadors categoria màsters i veterans
Guanyadors absoluts de la Cuita el Sol 2010 (el més ràpid un Ariegés amb 1h09', i la Laura Orgué que repeteix podi)
El premi Isard de l'Alt Pirineu novament no ha pogut ser assolit, el seu amo i senyor, el Kilian Jornet, serà molt difícil de superar (59' 41s)
Guanyadors del 1º Campionat de Curses Verticals de la FEEC
Finalment cal dir que hi va haver sorteig de premis per tots els participants, gràcies als patrocinadors esportius, i molts es van poder emportar un bonic i útil recòrd d'aquesta gran cursa.
Ens veiem l'any vinent a dalt del Monteixo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

La Vall Ferrera